Защо руснаците обичат Алла Пугачова

Любов завинаги

Примата навърши 72

Певицата е поддръжник на Алексей Навални

На 15 април известната съветска и руска певица Алла Пугачова отпразнува рождения си ден - навърши 72 години. Няма причина да се съмняваме, че Алла Борисовна е една от най-обичаните и значими руски изпълнителки през последните десетилетия. Пугачова е обичана не само заради музикалния си талант и артистизъм, но и заради личните си качества и дълбочина на душата.

Защо звездата продължава да завладява и да радва обществеността толкова години, показва проучване на руска медия, направено в навечерието на рождения ден на примата. 

Има прекрасно чувство за хумор

Легендарната певица винаги се е отличавала с доброто си чувство за хумор . Изглежда, че с годините, то е станало само по-светло и смело. Пугачова се шегува със семейството, приятелите и собствените си деца. А самоиронията при нея е висш пилотаж.

Пример за красота и вечна младост

Изглежда, че годините нямат власт над Алла Борисовна. Тя стана забележимо по-слаба, по-млада и просто започна да блести. Тя не разкрива тайната на своята красота и младост. Но изглежда всичко е свързано с лично и семейно щастие.

На "ти" е със социалните мрежи

Въпреки, че много известни певци и артисти на същата възраст все още не са усвоили социалните мрежи, Алла Борисовна вече плува в тях като риба във водата. Тя, разбира се, все още е далеч от съпруга си Максим Галкин - той е много по-активен потребител на Instagram, но певицата също актуализира редовно своя блог.

Има своя гражданска позиция

Въпреки че Алла не изразява открито гражданската си позиция и не критикува властите, тя ясно посочва на коя страна на барикадите е. Не толкова отдавна тя стана абонат на страницата на опозиционния политик Алексей Навални в Instagram, което вече говори само за себе си. В същото време Пугачова не общува с бившия си съпруг Филип Киркоров в мрежата, въпреки че доскоро бяха  приятели. Вярно е, че те казват, че политическите възгледи нямат нищо общо с техните разногласия, но певецът, както знаете, споделя позиция, различна от бившата му съпруга.

Прекрасна майка и баба

Алла Пугачова има три деца и трима внуци и много обича семейството си. През последните години звездата, разбира се, се фокусира основно върху малките си деца - Лиза и Хари, които тя отглежда със съпруга си Максим Галкин.

Децата на двойката отдавна са се превърнали в истински звезди и родителите им от ранна детска възраст инвестират максимално в тяхното образование.

В крак с модата

В продължение на много години Алла Пугачова не се предаде. Нейната запазена марка бяха широките къси одежди, които тя винаги предпочиташе. Сега Пугачова започна все по-често да избира дрехи, които бяха необичайни за нея самата. Сега в гардероба й се появиха тесни панталони и поли, мини и дори дънкови шорти и маратонки. Изненадващо, въпреки напредналата си възраст, новият стил на Пугачова е много добър.

Тя е естествена

Филтрите и маските са сериозното заболяване на 21 век. Стремейки се към съвършенство, много известни личности стигат дотам, че вече сме забравили как всъщност са изглеждали. Алла Пугачова не се стеснява да се показва без грам козметика и периодично си прави съвсем естествени селфита.

Излъчва оптимизъм

Разбира се, Алла Пугачова, като всеки жив човек, има лоши дни и лошо настроение и проблемите не винаги я заобикалят. Но тя е много усмихнат и умен човек, който гледа на живота с оптимизъм. Певицата не обръща внимание на никакви клюки за себе си и казва, че никоя клевета не може да развали настроението й.

Знае как да се наслаждава на простите неща

Разбира се, Алла Пугачова има много: слава, признание, любовта на хората, луксозна къща и други материални облаги. Въпреки това, тя не се разболя от звездна треска и истински оценява прости човешки радости : семейството и децата си, природата и възможността просто да се разхожда през лятото на зелена поляна и безкрайно поле.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес